fbpx

WILDHOG HUNTERS

WE DO IT ALL NIGTH LONG

Lite om oss

Wildhog Hunters grundades 2008 då av Peter Ljungkvist som ren hobby, namnet uppkom på Facebook i en sluten grupp för att diskutera och dela med sig av jakt historier och bilder. Detta för att visa respekt mot människor som inte ville se fällda djur osv. 

2010 började Peter ta emot jaktgäster från våra nordiska grannländer. Detta fortlöpte under åren och arealen expanderade och jägarna strömmade in i en lagom takt. 2019 avled Peter efter tids sjukdom, Peter hade en önskan att vi barn skulle ta över och jobba vidare med Peters vision om ett företag för jägare av jägare. 2021 beslutar Ola, Ted och Tim med stöd av Fia att göra slag i saken och starta upp Wildhog Hunters Sweden AB som ett familjeägt aktiebolag.

 Vi har idag ett godkänt vilt slakteri där vi kan erbjuda våra kunder kulinariska skönheter så som kött och korv där vi samarbetar med Stens i Åseda. Som hjälper till med legotillverkning av korv och isterband. 

Bolagets utbildningar omfattas av Jägarexamen och Styckutbildningar. Vi jobbar parallellt med en webbutik inom jakt och friluftsliv som vi sakta bygger upp en liten lagershop på gården som kommer innehålla ammunition, foder, konfektion och optik och andra tillbehör inom jakt. På Wildhog Hunters är vi specialiserade inom vildsvinsjakt där vi även kan agera konsulter ut mot bönder och markägare inom skyddsjakt och bevara ädelskog och besådda fält och trädgårdar. 

Vi har idag 10 aktiva åtlar. Utöver företaget så har vi ett privat jaktlag som består av familjemedlemmar och vänner. Varmt välkomna till Wildhog Hunters Sweden AB  

Följ oss på Facebook!
Då kommer du alltid vara bäst uppdaterad.

Wildhog Hunters Sweden AB

Göksjöholm 37345 Rödeby

070-944-11-99

info(at)wildhoghunters.se

Ta mig till shopen

ⓒ Wildhog Hunters Sweden AB

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!